Ohita navigaatio

ESIHENKILÖIDEN TYÖKYVYN JOHTAMISEN WEBINAARISARJA

OAJ Pohjois-Pohjanmaan alueyhdistys järjestää kolmiosaisen webinaarisarjan työkyvyn johtamisesta. Kouluttajina toimivat Työturvallisuuskeskuksen asiantuntijat Seija Moilanen ja Pirkko Mäkinen. Kaikissa luennoissa painotetaan esihenkilön näkökulmaa.

1. Työkyvyn johtamisen perusteet ti 18.1.2022 klo 14–16
Asiantuntijana Pirkko Mäkinen, TTK

Käsittelemme luennon aikana työ- ja toimintakykyyn vaikuttavia tekijöitä sekä työkyvyn edistämisen ja tukemisen rooleja ja tehtäviä. Syvennymme myös työterveysneuvotteluihin ja niihin valmistautumiseen.

Ilmoittautumiset 16.1.2022 mennessä alla olevan linkin kautta.
https://ssl.eventilla.com/tyokyvyn_johtamisen_perusteet

Merkkaa jo tulossa olevien webinaarien päivämäärät kalenteriisi. Tarkempi sisältö ja ilmoittautumislinkki tulee lähempänä koulutusajankohtaa.

2. Psykososiaalisen työkuormituksen hallinta to 17.2.2022 klo 14–16
Asiantuntijana Seija Moilanen, TTK

Haitallista psykososiaalista työkuormitusta tulee työturvallisuuslain mukaan ehkäistä. Lisäksi työn kuormitustekijöiden aiheuttamaa vaaraa tai haittaa työntekijöiden terveydelle pitää vähentää. Luennon aikana käydään läpi psykososiaalisen kuormituksen hallinnan eri vaiheet: tunnistaminen, arviointi, toimenpiteiden valinta ja käytäntöön vieminen sekä seuranta. Puhutaan myös siitä, miten esihenkilö voisi huolehtia omasta hyvinvoinnistaan.
Ilmoittautumiset tiistaihin 15.2.22 mennessä
Ilmoittautumislinkki: julkaistaan tähän
3. Eri-ikäisyyden huomioiminen työkykyjohtamisessa. Työkyvyn tukemisen työkalupakki ja muita välineitä esihenkilöille ti 22.3.2022 klo 14–16

Asiantuntijoina Seija Moilanen ja Pirkko Mäkinen, TTK

Yhteistyössä OAJ Pohjois-Pohjanmaa, OAJ Kainuu ja OAJ Lappi

Tervetuloa mukaan!

Tapahtumat

Yhdistyksemme

Alueyhdistys toimii OAJ:n paikallisyhdistysten sekä ala- ja oppilaitoskohtaisten jäsenyhdistystensä edunvalvonnan ja koulutuksen tukena. Alueyhdistyksen jäsenyhdistyksissä on yhteensä n. 1 200 jäsentä.